Alles over financiering en subsidie

Ben je benieuwd of je subsidie kunt krijgen voor verduurzaming van je bestaande woning en wil je weten wat er allemaal is? Hier vind je alle subsidies en financieringsmogelijkheden in een handig overzicht! Zoek je financiering voor verduurzaming van je bedrijf? Neem dan contact op met Energiefonds Drenthe

Bel ons voordat je gaat verduurzamen
We raden je aan om ons te bellen voor een persoonlijk advies over welke regeling(en) het best bij jouw situatie passen. Bel dan met onze helpdesk!

We besteden de grootst mogelijke zorg aan de juistheid van onderstaande informatie. Toch kunnen we niet garanderen dat de lijst altijd 100% up to date is. Meer weten? Lees de disclaimer onderaan de pagina.

Disclaimer

Up to date informatie

Het up to date houden van deze lijst gebeurt grotendeels automatisch. Bij een aantal regelingen zijn we echter afhankelijk van de informatieoverdracht van derden. Daarom kan het gebeuren dat informatie niet altijd 100% up to date is. Wil je weten wat de meest actuele stand van zaken is van financieringen en subsidies? Neem dan contact op met het loket.

Neem contact op