Contact

Vraag jij je af met welke maatregelen je het beste aan de slag kunt? Wil je weten hoe je een goed bedrijf kiest? Of hoe je offertes kunt beoordelen? Wil je weten of een subsidieregeling nog geldig is of hoe je maatregelen kunt financieren? Voor al deze vragen en meer kun je contact opnemen met het Drents Energieloket.

Openingstijden loket

Telefonisch contact opnemen kan op de volgende momenten:

Maandag: 13.30 – 17.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 12.00 uur
Donderdag: 13.30 – 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.00 uur

Je kan ook een terugbelverzoek indienen.

 

Terugbelverzoek indienen

Nieuwsbrief

Wil jij

op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de provincie en uit je regio?

Duurzame tips lezen waarmee je bespaart op je energierekening?

Data van campagneavonden en themabijeenkomsten ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Inschrijven nieuwsbrief

Jouw vraag beantwoord tijdens onze vier webinars

Het Drents Energieloket merkt dat inwoners hard bezig zijn met het verduurzamen van hun woning. Daarbij komen er logischerwijs veel vragen naar boven. 

Daarom organiseren we een viertal webinars, waarvoor iedereen in Drenthe zich gratis kan inschrijven! De webinars geven samen een goed beeld van de technische mogelijkheden en financiële regelingen die in Drenthe beschikbaar zijn op het gebied van verduurzamen. Samen met experts behandelen we de meest gestelde vragen en belangrijkste onderwerpen. Meld je aan en stel alvast je persoonlijke vraag! Tijdens het webinar zullen we een aantal vragen behandelen.

De webinars zullen worden uitgezonden in maart en april. Kun je er niet live bij zijn? De webinars zijn achteraf ook terug te kijken via deze pagina

Klik hier voor meer info of om aan te melden