Drenergie

Drenergie bv is een organisatie in zonnestroomsystemen en heeft een totaal concept ontwikkeld die veel verder gaat dan het alleen maar verkopen van de systemen.

In deze snel groeiende markt ontstaat steeds meer de noodzaak om de systemen continue te bewaken en te onderhouden. Wij beschikken over expertise om energiecontracten inzichtelijk te maken en te ondersteunen bij keuzes van energieleveranciers. Daarnaast hebben wij servicepakketten voor alle bezitters van zonnestroomsystemen ontwikkeld. In dit concept begeleiden wij op abonnementsbasis, gebaseerd op een contractduur van 5 jaar de risico’s die bezitters lopen met de zonnestroomsystemen. Het betreft de thema’s Veiligheid-Bewaking-Onderhoud-Schoon.

Wij adviseren aan alle doelgroepen. Voor bedrijven zijn wij gespecialiseerd in het aanvragen en begeleiden van subsidieaanvragen en fiscale regelingen inzake de energie-investeringsaftrek. Mede door onze 30 jarige achtergrond in de agrarische sector hebben wij hierin veel expertise. Drenergie BV is een Drentse organisatie met medewerkers die allen in Drenthe zijn gevestigd.

Drenergie

Drenergie
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde
https://drenergie.nl/

(0)

Beoordelingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *