Vind je bedrijf

Bekijk welke erkende bedrijven je kunnen helpen bij de uitvoering van je maatregelen. Onderstaande selectie wordt nauwkeurig bijgehouden via SlimWonen, door BouwendNL en TechniekNL.

Meer weten? Lees de disclaimer onderaan de pagina.

Filter op bedrijven

De bedrijven

Zoek je een bedrijf om je duurzame maatregelen uit te voeren? Wij maken je het graag wat makkelijker!

  • Het zijn zelfstandig functionerende, erkende bedrijven.
  • Ze zijn lid van een brancheorganisatie die kwaliteitscriteria hanteert voor leden.
  • Ze hanteren leveringsvoorwaarden.
  • Ze zijn deskundig op hun vakgebied, zijn gecertificeerd indien van toepassing of bereid een certificaat op korte termijn te behalen. Ze werken met gekwalificeerd personeel.
  • Ze zijn in het bezit van een aansprakelijkheidsverzekering.
  • Deze bedrijven werken veilig en zijn, indien van toepassing, in het bezit van een VCA-erkenning of de medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma.

Disclaimer

De informatie die op deze pagina wordt verstrekt, is bedoeld om een indruk te geven van lokale bedrijven in Drenthe die voldoen aan de kwaliteitskenmerken en hier geregeld op worden gecontroleerd. De firma’s die met naam genoemd zijn, kunnen een of meerdere diensten en producten leveren om de woning te verbeteren.

Het is echter niet zo dat Drents Energieloket namens de Natuur en Milieufederatie Drenthe, de Provincie Drenthe en de 12 gemeenten deze firma’s specifiek aanbeveelt of verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het te leveren product. Drents Energieloket adviseert altijd om zelf onderzoek te doen en verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.