Warmtepomp-informatieavond Duurzaam Peize

Op woensdag 26 juni organiseert Duurzaam Peize een informatieavond over de warmtepomp.

Publicatiedatum: 24 juni 2024

De avond begint om 20.00 uur bij Café Ensing aan de Hoofdstraat 52 in Peize. Het duurt tot ongeveer 21:30 uur. Neem gerust uw buren of vrienden uit Peize mee naar deze informatieve avond.

Waar gaat het over?

Tijdens de bijeenkomst hoort u wanneer uw woning geschikt is voor een warmtepomp. Maar ook over de typen warmtepompen, de kosten, subsidies, besparingen en alles wat erbij komt kijken. Energieadviseur van het Drents Energieloket, Jelte, legt alles uit. Tijdens en na de presentatie krijgt u genoeg tijd om vragen stellen. En goed om te weten: deze avond is puur informatief, u zit natuurlijk nergens aan vast.  

Duurzaam Peize organiseert deze avond als vervolg op de aftrapbijeenkomst van 16 april. De informatieavond wordt ondersteund door het Drents Energieloket, de Natuur en Milieufederatie Drenthe en de gemeente Noordenveld. 

Er komt nog meer

De groep Duurzaam Peize organiseert binnenkort meer informatieve avonden, bijvoorbeeld over de subsidiemogelijkheden voor het isoleren van uw woning. We nodigen weer experts uit, maar willen ook graag dat dorpsgenoten hun ervaringen gaan uitwisselen om elkaar verder te helpen. Houd de aankondigingen in de gaten of stuur een e-mail aan [email protected] om op de hoogte te blijven. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Duurzaam Peize via: [email protected] (Harry Dijkhuis).