Snelle bespaartips! Filmpjesreeks

Nu we met z’n allen veel thuiszitten, pakken veel mensen klusjes op. Het ideale moment om ook energiebesparende maatregelen te nemen! En die hoeven helemaal niet groot zijn. Diana de Groot laat je de komende weken zien hoe makkelijk het is om energie te besparen, met hele eenvoudige klusjes.

Film 1

De komende weken plaatsen we hier steeds een ander filmpje waarin Diana de Groot laat zien hoe makkelijk het is om energie te besparen, met hele eenvoudige klusjes. Vandaag tip 4:

Het is weer tijd voor een nieuwe energiebesparende klus van de week! Deze keer brengt Diana tochtstrips aan bij haar voordeur. Kierdichting is een isolerende maatregel: het tocht minder en je verlies minder warmte. Diana laat zien hoe je dat doet.

Film 2

Een lampje vervangen, dat kan iedereen! En zelfs dán kun je duurzaam bezig zijn en energie besparen, zoals Diana laat zien: met LED-lampen.

 

Film 3

Energiebesparende maatregelen nemen moeilijk, duur en lastig? Dat hoeft helemaal niet! Denk bijvoorbeeld aan radiatorfolie: makkelijk aan te brengen, kost ongeveer 15 euro en houdt de warmte binnen. Diana laat zien hoe je dat doet.

Film 4