Wat is jouw energietip voor het nieuwe jaar?

We staan aan het einde van een veelbewogen jaar. Het was echter ook het jaar waarin veel Assenaren met energie aan de slag zijn gegaan. Iedereen op zijn eigen manier. Hoe heb jij dit aangepakt? En wat is je tip voor andere Assenaren die graag aan de slag willen? Laat het ons weten en inspireer je buurman, buurvrouw en andere Assenaren!

We deelden het afgelopen jaar allerlei tips om met energie aan de slag te gaan. Dicht je naden en kieren om tocht in huis tegen te gaan, vervang je lampen in huis voor ledlampen of gebruik een waterbesparende douchekop. Allerlei tips om energie te kunnen besparen. Nu zijn we benieuwd naar jouw tips! Wat heb jij dit jaar gedaan om energie te besparen of wat ga je volgend jaar anders doen? We zijn benieuwd naar jouw ervaring of goede voornemen voor volgend jaar.

Heb jij tips die andere Assenaren zeker moeten weten?
Mail dan naar [email protected] De beste, grappigste en meest innovatieve inzendingen plaatsen we begin volgend jaar in de Berichten van de Brink. De vijf beste en origineelste tips ontvangen een duurzame, warme trui voor de Warme Truiendag op 5 februari!