Snelle bespaartips! Filmpjesreeks

Nu we met z’n allen veel thuiszitten, pakken veel mensen klusjes op. Het ideale moment om ook energiebesparende maatregelen te nemen! En die hoeven helemaal niet groot zijn. Diana de Groot laat je de komende weken zien hoe makkelijk het is om energie te besparen, met hele eenvoudige klusjes.

De komende weken plaatsen we hier steeds een ander filmpje waarin Diana de Groot laat zien hoe makkelijk het is om energie te besparen, met hele eenvoudige klusjes. Vandaag tip 5:

Iedereen kan energiebesparende maatregelen nemen, ook jij! Technische kennis is vaak helemaal niet nodig en je bent in de meeste gevallen in een mum van tijd klaar. Bijvoorbeeld met deze supermakkelijke tip; trek de stekker uit het stopcontact van apparaten die niet aan staan! Dit was alweer het allerlaatste filmpje van deze reeks. Wil je verder aan de slag met energiebesparende maatregelen? Kijk dan verder rond op deze site of neem contact op met onze adviseurs voor onafhankelijk en gratis advies.

Tip 4: Diana brengt tochtstrips aan bij haar voordeur. Kierdichting is een isolerende maatregel: het tocht minder en je verlies minder warmte. Diana laat zien hoe je dat doet.

Tip3: Een lampje vervangen, dat kan iedereen! En zelfs dán kun je duurzaam bezig zijn en energie besparen, zoals Diana laat zien: met LED-lampen.

Tip 2: Energiebesparende maatregelen nemen moeilijk, duur en lastig? Dat hoeft helemaal niet! Denk bijvoorbeeld aan radiatorfolie: makkelijk aan te brengen, kost ongeveer 15 euro en houdt de warmte binnen. Diana laat zien hoe je dat doet.

Tip 1: Diana brengt isolatiefolie aan.

 

Meer snelle bespaartips?

Op zoek naar meer snelle bespaartips?

Meer tips
Financiering en subsidies

Financiering en subsidies

Lees meer over de beschikbare regelingen, leningen en subsidies.

Ervaringsverhaal

Ervaringsverhaal

Hier vind je verhalen van enthousiaste bewoners die je al voor gingen.

Contact

Contact

Neem contact met ons op. We helpen je graag!