Bouwbedrijf Van Dijk

Eigenaar Niels van Dijk van Bouwbedrijf Van Dijk is betrouwbaar, denkt mee met u als klant, komt zijn afspraken na en kent een grote mate van persoonlijke betrokkenheid. Een goed advies geven, is voor ons vanzelfsprekend…

Als Meer met Minder aanbieder kan Niels van Dijk in Vledder u van een uitgebreid advies voorzien om energiebesparende maatregelen aan uw woning dan wel pand te realiseren.

Als u gerichte plannen heeft om een onderdeel te verbeteren kunnen wij u hierbij zelf van dienst zijn.
Als u de energieprestatie van uw hele pand wilt verbeteren, is het verstandiger om eerst een energiescan of een energieprestatieadvies (EPA) te laten maken om met de uitkomst van deze gegevens te gaan werken aan gerichte plannen voor energieverbetering. Dergelijke adviezen laten wij opstellen door gespecialiseerde partners. De uitkomsten communiceren wij dan samen met deze partijen aan u.

In verschillende gemeenten zijn er mogelijkheden om in een gedeelte van de kosten een tegemoetkoming te krijgen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar Niels via [email protected] om meer te weten te komen.

Beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *