Aqua Delight

Aqua Delight, levert en monteert betaalbare waterontharders in heel Nederland voor zowel de zakelijke- als particuliere markt. Waarom? Omdat het gebruik van kalkvrij water ontzettend veel voordelen oplevert. Hetgeen ook voor u ontgetwijfeld een zeer aangename gewaarwording zal zijn!

Zonder water bestaat er geen leven. Water heeft dus een grote invloed op de kwaliteit van uw leven. Heeft u er wel eens over nagedacht hoe vaak u de kraan opendraait? Onopgemerkt gebruiken wij dagelijks liters water. Water voor het douchen, het draaien van een wasje of het koken van de aardappels. De kalkaanslag die het leidingwater achterlaat op onze kranen, tegels, de ruiten van de douchecabine en de glazen uit de vaatwasser gaat echter niet onopgemerkt aan ons voorbij. Het schoonmaken of verwijderen hiervan gaat in de praktijk vaak moeizaam en is in sommige gevallen niet eens mogelijk.

Toch is hiervoor een eenvoudige oplossing. De kalk wordt door onze waterontharder uit het water gehaald, waarna u de voordelen van kalkvrij, en dus zacht water, zelf kunt ervaren.Het begrip waterontharding zorgt vaak voor verwarring. Uiteenlopende verhalen, wet- en regelgeving en de hoeveelheid verschillende apparaten maken dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Graag leggen wij u alles duidelijk uit, dus neemt u gerust contact met ons op.

Aqua Delight

Aqua Delight
Verstolkstraat 24
8933 DZ Leeuwarden
http://www.aquadelight.nl/

(0)

Beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *